ŘEKA ŽIVOTA
ŘEKA ŽIVOTA
Anotace: Předělaný text k úvodní písničce ze seriálu Dva roky prázdnin. Jedna z nejkrásnějších melodií co znám. Tak si ji k tomu textu zkrátka domyslete.
Propluj svým životem
jak loď po vodě,
život je řeka
smrt oceán,
ten kdo to pochopil
už je v pohodě,
kdo ještě váhá
ať hledá dál.
Kolik hvězd bylo na nebi
tolik lidskejch příběhů,
bylo dost slz ale byl i smích,
snad život za ty vrásky stál?!!
Neztrácej naději
kdož přijdeš po nás,
není tu smrt který by ses bál,
v nebeskym ráji smíš na věky žít,
věčnost je spása tvá i má.
Osude! Dík za to cos mi dal,
byť sis to zpátky vzal,
pravda jak tvrdá pěst dopadá!
JSEM ŘEKA JENŽ ÚSTÍ V OCEÁN!!!
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 26.4.2011