Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

lepšolidé

lepšolidé

---

jsme ta většina co ví co se má
menšina černých ovcí je totálně pitomá
dezoláti, proruští šváby a antivakceři
jedině nás! se nerozhodní držte
jsme konvergentní proti divergentním...


česká tv ví co je dobře a naše vláda TO SAMÉ
poplatky platit NÁM nedělá problém
korenspondenční volby dobrá demokratická cesta
kdo to vetuje je trouba
nemáme rádi vysírače s vlastním názorem
ty co dovolí si vyčnívat z davu
- bez lítosti srazit hlavu
je jen jeden názor co šíří pravdu a jsme jejím vykonavatelem
milujem tento systém co nás dojí...
nám to takto vyhovuje, jsme radostní otroci
v dluhové pasti si rochníme a nic nás nesrazí
ani zvyšování daní za prdy a jednou i za to že dýcháme
je to přece pro planetu kterou mi nedáme


-
Publikoval(a): denisasan, 21.8.2024
Přečteno (23x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 2 stránek.
roboti