ČEKÁNÍ
ČEKÁNÍ
Čekám na ni beze strachu
V prázdném bytě plném prachu
Léta dávno neuklízím
Co jsem zasel to i sklízím
Čekám na ni je tak blízko
Jako pták když letí nízko
Pootevřu okna dveře
Je to všechno o důvěře
Vždyť
Také už jí není dvacet
Pročpak by se měla vracet
S těžkou kosou smrtka ženy
Kdybych nebyl k zastižení
Doma...
Publikoval(a):
valachia, 21.8.2024