PO STÉ
PO STÉ
Řeknu ti to klidně po sté
Stýská se mi po něžnostech
A tak
Do tmy šeptám tvoje jméno
Za ta léta nezměněno
Řeknu ti to klidně po sté
Milovat je lásko prosté
Neboť
Srdce to si nedá
Poroučet a hledá
Pořád ještě postaru
K sobě druhé do páru
Publikoval(a):
valachia, 20.8.2024