Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

najdeme se vždy

najdeme se vždy

...


jedna dvě slunce vychází
dvě tři noc končí, odchází
tři čtyři jsou sny mou říší?
čtyři pět kam zmizel lidský svět


počítadlo odpočítává konec
na konci zazvoní zvonec ?
je čas ještě na lásku Michale?
Máš jméno anděla, ale křídla ztracená
má duše v noci k tobě zalétá
ty nevidíš, snad možná víš
dávné spojení, ale zůstal jen stín


jsme někde v tom ztraceným moři kolem
nahoře i dole, daleko a blízko sebe
vše je a bude, jen kam pak mizí duše?
je svět takový jak vidíme, nebo jen v naší hlavě

někdy mám pocit, že lepší je zmizet
svět je na lobotomii a chřadne den za dnem
sex a zábava, nic jiného nás nezajímá
snad jen ta zasraná uhlíková stopa ...
další omezení patnáctiminutová města
.. spíš tyranská ghetta


jedna dvě - řekni mám tě rád
kam poletíme lásko
do nebíčka, do peklíčka ...

možná tu byl kdysi ten ráj

...teď jdeme pozpátku k destruktivním hrám



ale já věřím že ty jsi někde tam
živá duše co ví o té mé

je jedno kde a kdy
vždy se najdeme




---
Publikoval(a): denisasan, 19.8.2024
Přečteno (21x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Crazymike

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti