Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Srdce nejspojenější

Srdce nejspojenější

Bojím se napsat
v pamět vepsat tuto poezii
co smutna jest

Přetneme to vlákno rodinné smrti?

...Asi jsi odešel
neznámo kam
asi jsi sám

Asi jsi zapomněl
kdo Tě nejvíc potřebuje a miluje
já a Tvůj syn
jsi nám vším
s námi jsi navždy

Asi jsi pryč šel
asi jsi tu
v naší cestě souznění
a zvlášť
pryč
pryč
jsme srdce 3 spojené
navždy
ty to víš
ty vše víš
tak kde jsi

Neopakujme
smrt rodiny
rodičů našich
rodičů prázdných
bez souznění rodinýho
přetnem tu
nelásky niť
tak pojďme žít

syn má chuť být a my s ním

Osud náš je kaz
jak nabrat balanc
přec je tu
velký zvrat
krůčky jdeme k cíli
bychom srdce nezabily

....
Paprsky slunce
procházejí zdí hrobů
a nikde nekončí
Publikoval(a): kopretina7777, 19.8.2024
Přečteno (17x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti