Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

SEDM DNÍ V TÝDNU

SEDM DNÍ V TÝDNU

denisasan Básně » ostatní ...

Anotace: SPOLEČNĚ S D+M ...

----

Sedm pečetí zří můj zrak
Sedm klíčů od tajů sfér
Sedm bytostí střeží je
Sedm životů miluju tě

Sedm dní v týdnu sním zde
Sedm nocí nemůžu spát
Sedm roků, co známe se
Sedm krát mrtev, když mám tě

Sedm je tajuplných cest
Sedm krásných básní jest
Sedm mám pro tebe jen slov
Tam i zde miluji tě...


sedm dní lunárních paprsků
sedm dní vítr šeptá nevyslovené
sedm dní dálek i blízkosti
sedm dní sladkosti i hořkosti

sedm dní tajemství a dávné sny
sedm dní milování bezpodmínečnosti
sedm dní s tebou i bez tebe tam
sedm dní srdce bije v rytmu než se zastaví

sedm dní ztraceni v záhadách
sedm dní neživit strach
sedm dní přivolávají se duše
ale vše skrytě pokračuje

... tma je jen nedostatek světla v nás
Publikoval(a): denisasan, 18.8.2024
Přečteno (22x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Crazymike

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 20:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti