Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Upíří modlidba

Upíří modlidba

kopretina7777 Básně » Sci-fi, fantasy

Anotace: Miluju příběhy o upírech, dobrodružství...A tak tady báseň půlnoci

Za úplňku
když lovec loví srnku
dají Ti v ochranu
upíři věčnosti
krásu
Bys poznala věčnosti jasu

Věčnost
a síla upírky
by ses
lovci ubránila
vždyď srnka si ty co
utíká před lovci
často se
marně
bránící

Lovec je život
a taky síla nástrach
lovec je temno
a strach

Lovec je nůž
co svírá muž

A žena pikle kuje
mezi všema
bys měla upíří
věčnost
a byla ušetřena

A taky odvaha
by věčná a silná
by jsi byla

Dobrým upírem vznikla
slabé ochránila
dobře žila
upírské sny
dokončila

By si svůj
krásný
charakter naplnila
jak luna oslnila

Budiž Ti tato síla
Publikoval(a): kopretina7777, 17.8.2024
Přečteno (10x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti