Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

slza Indie

slza Indie

denisasan Básně » ostatní ...

Anotace: dík za inspiraci na název M.

---

svět ptačí perspektivy
slza Indie
podle starých map Taproban
dech který ve všem pulsuje
legenda praví
zde každý najde štěstí
je to tajemný závoj magie

slza Indie
inspirace a orient
barvy co předčí duhu
ale i zde je devastace
místa smutná a zastřená
žebráci a natažené ruce pro bakšiš
jiný svět i kultura
přesto naučíš se to milovat

pro někoho zářící ostrov naděje
pro jiné naprosté galeje

tento ostrov má mnoho přezdívek
pro mě byl zajímavý v mnoha ohledech
perla Indického oceánu

.... však pro mě
nejlepší zážitek - jednota s delfínem



---
každý si to své nakonec vybere
Publikoval(a): denisasan, 17.8.2024
Přečteno (18x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Crazymike

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti