KOŤÁTKO
KOŤÁTKO
Zaťalo jsi do mě drápky
Rázem vidím první kapky
Krve v barvě rtů i růží
Prosakovat skrze kůži
A pak
Zaťalo jsi také zoubky
Jdou do ještě větší hloubky
Na krku dvě malé dírky
Jako v noci od upírky
Teď už je to ale jiné
Krev se totiž z rány řine
Přesto se vždy k tobě vracím
Do doby než vykrvácím
Publikoval(a):
valachia, 17.8.2024