Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

vše v chaosu?

vše v chaosu?

denisasan Básně » ?nezařazené?

Anotace: vítej ty jenž jsi mne zase našel .)

x



V nekonečném tichu, mezi vším

se potkáváme a zanecháme stopu

ve spálené zemi v horizontu snů

v rytmu srdce, podivné zbytky evoluce

na vlně prostupující energie vším...



na okraji snů tvoříme cesty v časoprostotru

Je odvaha a Strach, láska a Nenávist

vše v chaosu co hledá rovnováhu

všechna naše přání jsou zaplněné zápisníky

...a pak ty lásky co prožíváme, od života po smrt



Vše se neustále točí tady dole v koloběhu

jak krysa v labyrintu, zacykleně rozbíjí si hlavu

Pravda je naprosto všude, stačí se dívat, ne přežívat

On i každý verš může se stát kódem uvězněné duše






...
Publikoval(a): denisasan, 16.8.2024
Přečteno (18x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Crazymike

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 20:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti