Jednou
Jednou
Anotace: Jednou snad bude líp
Jednou jsme se tenkrát potkali
Časy, kdy na nic si nehráli
Dnes už Slunce nesvítí jako dřív
Dnes už to není, ale chci to mít
...Jednou...
Láska přec musí vzkvétat a růst
Podívej, kde je svět bez lásky?
Stroje v těle, sucho v srdcích
Lidské mezery, ach, ty dálky
...Jednou...
Až ti všichni na něco umřou
A všechno začne na konci dní
My dva zůstaneme pro sebe
Lidé budou opět svobodní
Publikoval(a):
Crazymike, 16.8.2024