Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Luna v pavučinách

Luna v pavučinách

kopretina7777 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Pro maminku, jsem napsala o půlnoci báseň, má být úplněk....

Mám těžkej dech
nemůžu spát
po zdech lezou
pavouci půlnoci

V pavučinách
luna zhasla
sním o úplňku
unavená
zdali zřím
světlo luny
jako sny o mateřství
zdraví a rodinného zblížení
zhmotněný
zhmotněný

Zdalí se synem
o půlnoci
sledovat budu úplněk
i s vílama a upírama
v pospolitém míru
možná tam budu úplně sama


Chtěla bych vypít
luny svit
jak upír
světlo ve tmě pít
a popé Ti svit věnovat
Svit aby si mohla
v klidu a radostí žít
Publikoval(a): kopretina7777, 12.8.2024
Přečteno (14x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti