HERMAFRODIT
HERMAFRODIT
Mezi námi chlapy
Řekni co tě trápí
Ať tě chmury nedoženou
Protože jsi taky ženou
Na okamžik přepne mysl
Copak je to za nesmysl
Není neb je hermafrodit
Ač spermie může rodit
Je to pravda žádné fake
Vajíčka má totiž také
Publikoval(a):
valachia, 10.8.2024