Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vílí domeček

Vílí domeček

Za soumrakem
V dešti
bez přístřeší
v blankytných křídlech
jsem se zhlédla
a tak zním své doma
ve vílím domečku
obrostlé listím a kapradinama

Rostu v těch líscích
před okny
rostu a tepu
den po dni

V těch lístcích
rostu a žiji své dění
domovního lásky
znění
jsem v nich vrostlá a tak volná
v domečku vílí sázky
na mé lásky
ve vílím domečku
lásky
Publikoval(a): kopretina7777, 9.8.2024
Přečteno (10x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 2 stránek.
roboti