ZBYTKY
ZBYTKY
Noc je černá a den bílý
Pro sebe jsme oba zbyli
Jak ty zbytky na talíři
Do koše co potom míří
Den je bílý a noc černá
Naše láska bude věrná
Věrnější než pes
Pouliční směs
Ocasem jenž vrtí
Od početí k smrti
Publikoval(a):
valachia, 8.8.2024