Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Srdcový čtyřlístek

Srdcový čtyřlístek

Šťastná
se svou rodinou
čtyřlístkovou

Šťastná
se sny přátelství
čtyřlístkového štěstí
nejkamarádkami
Stáňou a Maruškou
a Stáňa to už je rodina

Čtyřlístkové štěstí
Petr,Jaroušek, Maruška, Stáňa
jsou mé štěstí kdy s nimi
necítím se sama

Sama se někdy cítím s lidmi
ač sou vedle a mimo mě

Jsem šťastná
a svá se srdcovýma čtyřlístkama
mýma
Děkuji vám jste mé dary
s vámi se můžu smát, povídat
i mlčet a vše si povídat
Publikoval(a): kopretina7777, 7.8.2024
Přečteno (7x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti