CHVĚNÍ
CHVĚNÍ
Anotace: neviděno a přesto ...
-
prázdná nádraží míjí prázdné vlaky
-prázdné vlaky fantomů
lidé zmizeli?
opuštěná hala s graffiti
smutek ve zdích co duše otisknou
chladná naleštěná podlaha
ani jedna krysa se tu nevidí
podzemní hemžení a chvění
někde tam dole co nevidíš
dostává se nahoru
-
Publikoval(a):
denisasan, 7.8.2024