Rovně hrát
Rovně hrát
Rovně chodit
rovně vstát
rovný karty s každým hrát
A pak číst tvé zrady
z dob kdy sme tady
spolu byli já narovinu
ty ve stínu
v pološeru
škrábeš svou hru do srdce
klamat a hrát falešně
klameš srdce
hlad má vlk nechce povídat
že měla bych se více bát
hlad má vlk
chce falešnou hru hrát
jíž říkal že váží si
mé přímosti
Hlad má vlk
jde ovce žrát
s křivými rovně hraji
a pak zabití
a nezním
Já se nechci vymlouvat
ale
bolí tohle rovně hrát
mlčet zlatá rada
jsem potrestaná
ale karma ti bude zdarma
Publikoval(a):
kopretina7777, 5.8.2024