Podpora ve hře životní
Podpora ve hře životní
Za domem je louka
a kopretiny
Jsem Kopretina
tak stejná a tak jiná
Často spím
rampouchem mám srdce
proklátý
rampouchem němých
bolestí
jak v zimě zlý
a poté
slunce a láska
Jarouška a Petra
lásek nejvědších
lásek esových
jsou víc než cokoli
A kamarádky nejlepší
Stáňa a Maruška
Stáňa vše ví
víc než kdokoli
víc než
cokoli
víme vše o sobě
duše
přátlství
přímý
a chápající
Stáňa je voda vřece
divoká a prudká
a ke mě tak mírná
Maruška to je láska a cit
Jiskra ve tmě
slunečnice
zářivá jako slunce
kamarádka do deště
kamarádka srdce
A Magdalenka
duševní spojení víl
hvězdička ve tmě
hvězdička za noci a slunce ve dne
Stvoření průzračný
jsou mý přítelkyně životní
poradí a soucítí I všechny ostatní
andělů křídla
a nadějí
A rodina
ach to je víc
mnohem víc
než si lze představit
A zvířatka
ty přímý roztomilý duše
obveselení a souboj podpory v mé
života hře
hře naší
Publikoval(a):
kopretina7777, 4.8.2024