KLIMA
KLIMA
Venku je dnes divné klima
A tak ti chci poradit
Hlavu dej do mého klína
Ať ji mohu pohladit
Po vlasech a také tváři
Jako kdyby na polštáři
Chystala se večer k spánku
Když má den už na kahánku
Venku je dnes divné klima
Napůl teplo napůl zima
A i přesto v těle skryté
Srdce říká miluji tě
Publikoval(a):
valachia, 3.8.2024