Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vidím

Vidím

Bindig Básně » ?nezařazené?

Anotace: Prý jednou bude líp...

Vidím prohnilej svět, plnejch lží a korupcí.
Dnes přece nikdo s odpustkama nekupčí.

Jen to není odpuštění z moci Boha, ale zavázanosti k lidské moci.
Nabídka a poptávka po shnilém ovoci. Zkažená moc a obyčejní lidé - otroci.

Prý jednou bude líp, až ozdobí nám umělá inteligence k výročí jejího vzniku, umě připravený dort s trochou jedu.

Je přece jasné, že když člověk přestal věřit větám "Ať je tedy vaše slovo ‚Ano‘ ano a ‚Ne‘ ne. Co je nad to, je od zlého." Nebo ne?
Že nás ta umělá inteligence s nulou a jedničkou dožene.

A když nás předežene a otroky sežere, tak vědci jen řeknou, že je to statistika.
A od teď, že prý, už bude zase o trochu líp...
Publikoval(a): Bindig, 23.7.2024
Přečteno (17x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 04:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti