PANTOMIMA
PANTOMIMA
Přes kopírák oba stejní
Pouhým slovem zranitelní
Natož řečmi k čertu s nimi
Pojďme si hrát na dva mimy
Gesta tanec žádné hlasy
K vyjádření vnitřní krásy
Něha touha pocity
Které v srdcích procitly
Publikoval(a):
valachia, 21.7.2024