Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mamince...

Mamince...

kopretina7777 Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: A tak píšu mamce báseň

Maminko
je těžké 5 dětí
vychovat
si růže divoká
ta červeň Ti tvář barví
divokost tvých emocí
a taky nadhled
jiný než já mám
a jiná si
plná sil
i po 60...
si růže
si květ a 40 letí Ti mohou
závidět:)

Jsi dobro si emoce a síla
co smete
mě ...
Jsii divoký srdce
a dobrý
a prudký a někdy úplně jiný
než myslím
sme jiný ale si podobný
ale...jsme tak jiný

Jsi hrdá
hrdá víc než lvice
hrdá tak že stavíš si hrad
kam nemůžu....

A tak mám Tě ráda
a Ty mě tak nějak asi skrytě
ale i slovy často tišíš mě
slovy co řekne jen matka dceři
a tak já se Ti omlouvám
i když bych asi neměla
ale často jen v sobě chybu hledám
jsem taková
a pak se do sebe uzavírám
že nejsem dokonalá
a taková jak by si chtěla
ale víš sem taky osobnost
jiná než by si asi chtěla
ale snažím se všem vyhovět
a neunesou pak tu tíhu
a upínám se k sebezničení a tichu:"(
Publikoval(a): kopretina7777, 21.7.2024
Přečteno (6x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 02:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti