Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rampouch

Rampouch

Snažím se najít klid
tam kde ho táta drtí
zlými slovy co mě mučí
a vraždí
on nemyslí to snad tak
nebo myslí?

Pomáhá skrytě
tu zpravený stůl
tu nový sporák
jídlo pro mé axolotly
které nachytá
a zvláštní bez lásky chováni
arogantní co smete můj cit
a chuť žít
uzemní mě v bolesti
a umírám a jdu tam
kde mi ruku pomocnou a chápavou
nabídnou
za Stáňou
nejkámoškou i Maruškou
a vše jim povím
že nechápu to
tomu nerozumím
i mamce to povím jenže
to je jiné....

Jak rampouch co srdce
zmrazí
umírám když odpověď
hledám
a má povaha citlivá mi nedovolí
vstát a jít dál
a proto se tátovi
.... vyhýbám
ikdyž ho ráda mám
ale je rampouch
a tak nechci umírat

A to mě mučí
že nevyjdu mu vstříc
a pak je tu to nic
to prázdno a nechuť
snít

A dnes zase i mamka
na mě řvala začla sem taky
a tak nesmím k nim....
Nemám ráda když jí odkejvat musím
za co zodpovědná sem nejvíc já
ona jiný názor má
dala Jarouškovi krém na opalování
on ho jedl
tak jsem se naštvala
a máma taky
že vyčetla sem jí to
nechci aby mu špatně bylo
a tak to sou naše vztahy
a mě je to líto....
Publikoval(a): kopretina7777, 20.7.2024
Přečteno (3x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 02:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti