Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tak nechte ji snít

Tak nechte ji snít

Ta malá sněhová vločka
zdobí
úsměv hravý
dívky
zelenoočky

Do dlaní jí napadaly
vločky za stmívání
z oblohy
snění
smutných očí

Dívka mrzne
vítá luny paprsky
ve tmách se sněhem brodí
a loví bez ptaní
luny paprsky
tak tajemný
tak nechte ji snít

Ve dne v noci
bez pomoci
malá holka
ptá se hvězdy jenž padá
kdy bude mít
víc než ráda
a tma na víčka jí padá
srdci je zima
volnost jí srdce naplnila
není už smutno
a ta zelenočka
za Tebou dívá se
chtěla by říct vše
a pak odejde
v tanci svým zimním
Publikoval(a): kopretina7777, 19.7.2024
Přečteno (8x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 01:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti