Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Krokodýlí slzy

Krokodýlí slzy

Temné vody řeky Nilu
jsou domovem krokodýlů.
Spí na břehu jako špalky,
klády připomínaj z dálky.

A když někdy ztratí nervy,
začnou brečet jako želvy.
Ať se nikdo nepomýlí,
jsou to slzy krokodýlí.

Ty slzy jsou plné falše
a nehledí na demarše.
Kdo těm slzám uvěří,
toho zbaští k večeři.
Publikoval(a): Jikra, 15.7.2024
Přečteno (21x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bindig, MIDAZLU, koiška, Klarineb, Mirastus

Spodek

Stránka generována 18.10.2024 09:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti