Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Můžeš si přát

Můžeš si přát

Mezi tím, kdy déšť dopadne na dláždění
a záchvěvem, jak se myšlenka vznese
vysoko nad opar mraků
v tom jediném okamžiku
každé přání je předem splněno

tak prosím nepřikrývej svou intuici
těžkými převleky monotónních dní -
v jasných výškách zahrad
v tichých hloubkách veršů
stříbrná nitka vzpomínky protkává.

Než těžký déšť dopadne na dláždění
než se mraky potrhají o hrany nového dne
v tom pomíjivém okamžiku
můžeš si přát...
Publikoval(a): Lugilla, 15.7.2024
Přečteno (37x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Crazymike, MIDAZLU, Klarineb, Mirastus, Jikra

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 05:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti