Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sám II

Sám II

Averzus Básně » Smutné

Anotace: Znovu jsem sám..

Sám - tak strašně sám,
ta divná hudba v uších zní,
tak strašně sám si připadám,
ticho na mě volá, dusí.

Myslet si, že jsem co jsem,
myslet si, že nemám vjem,
rozbít ocel kamenem
a hledat ve všem smysl ten.
Publikoval(a): Averzus, 25.4.2011
Přečteno (132x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé, Sonja la Rosa, Marcone, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 12:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti