MOST
MOST
~ MOST ~
Už tíhu světa opouštím,
dám vale strnulostem,
svou zkázu Bohu odpouštím,
snad Život byl jen mostem...
~
Pro mě je ovšem navždy po všem,
však nic si z toho nedělám,
je prostě po všem, ty můj světe,
na jiný život přesedlám.
~
Vy bojujte a nezoufejte;
a na paměti prosím mějte,
že málo k štěstí stačí vám.
Někdy jen úsměv, trylek ptačí,
a mít někoho k smrti rád.
Více než já směl milovat...
Publikoval(a):
J.F.Julián, 12.7.2024