Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Faleš

Faleš

Lidi jed a pomluvy
a tak bez Instagramu
a tik toku
a na fejsbuku jen lidí pár
co znám a ráda mám

Lidi
plodný ste jen vyzvídat
a zvířat upřímnost
chci obdivovat

Bez sítí sociálních
kam sem dala nitky života
chyba to byla

A tak
básně chci psát
místo deníku
v básních pod přezdívkou
budu stále naivní
přímou holkou
co Země se pootočí
pro přímost zvířecí a dětí

Pro dobro
co neznají na více procent
ani faráři
co ho káží žití

Pro zradu Jidáše a ukřižování Ježíše
lidem míň věřím

Pro to co zbylo že mě
a chránit budu své verše srdce

Jsem dobrosrdečná a naivní
a snadno lidem uvěřím
a bránit se neumím
a pak umírám v pavučinách
životních
Publikoval(a): kopretina7777, 11.7.2024
Přečteno (7x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 04:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti