Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Podzim

Podzim

Energie
otevřených ran
v lístcích okvětních
v záři
slunečních paprsků
ran hojicích

V ingostu spitých ran
na cestě vylitých
jsou životy
nekonečného dění
rozedranych prachem nesených
nohou bosých
v ranní rose zchlazených
když po noci tulácké
ulehneš do trávy

Světabod pro souznění
dobrých energii
v duchu životního chvění
pavučin propletených
v sebe jak životy
jako paprsky hladíc
nebe v podzimu
barevném

A štěrk v ránách
nezastaví pohlazení
paprsků po tváři
když dech
podzimu rány chladí
Publikoval(a): kopretina7777, 10.7.2024
Přečteno (9x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 02:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti