Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nevlastní tchýně

Nevlastní tchýně

Jak jedovatý had
zakusuješ se
slovy do mě
nejsi člověk koho chci znát
Jako saň dusíš nás
a babička prý nejsi
že jsi jen přivdaná, napsala si
a to si se k nám hrnula
když Ti rodina mého muže
byla dobrá
píšeš zprávy jen mě jedovaté
a všichni se pak diví
když je pronesu mezí řečí
a ty mlčíš
co to má znamenat
já nechápu Tě a nejsi člověk
co chce pomáhat
tvářila si se jako anděl ale si zmije
zakousnutá v mé rodině
a dobře se umíš smát
dobře přetvařovat
a roli dobrého hrát
však je to hra
nějaká divná
falešná

Já Ti srdce dala a ty ho
dušíš zmijími
zuby vpouštíš jed
nevlastní tchyně
já už Ti nevěřím
když i mého manžela urážíš
Publikoval(a): kopretina7777, 8.7.2024
Přečteno (8x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 04:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti