Stáňa
Stáňa
Milionkrát zrazená
nádoby smutku
z nich piju
jediná kamarádka co má ráda mě pro mě
ne pro mého syna
je Stáňa
Si mé přátelství čestné
věrné
přímé
ach ano si mé spojené srdce
přítelkyně Stáňo
Děkuji že se mnou sdílíš
dobrodružný čas
děkuji že máme
nás
Publikoval(a):
kopretina7777, 4.7.2024