Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Brouzdáme trávou

Brouzdáme trávou

kopretina7777 Básně » o Životě

Anotace: A tak píšu....Že moudřím snad a šťastná jsem za všechny kdo mě mají rádi

Krok sem
krok tam
občas hledám co mám

Lepší je se pousmát
na to jak životem se toulám
a nevím kudy kam

A tak brouzdám trávou
se synkem
a on se směje a já též
krása světa
není pouhá
věta
když máš
radost ze života
a máme spojená křídla
holubic
tak co chtít víc
než aby Tě měl někdo srdcem rád
bez přetvářek
opravdu rád....
Kamarádky
stojíte při mě ve svých životech
v mé nové životní etapě
a zvykáte si hlavně Stáňa
kamarádka vědší než svět
znám přímost a krásu jejích
vět
moudrých a povzbudivých
sme křídla
pírka jemná i pevná jak skála
všechna má přátelství jsou krásná

Syn a manžel rodina
krev co mi teče v žilách
proudí a teče
srdcem
Publikoval(a): kopretina7777, 3.7.2024
Přečteno (15x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 03:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti