BOJOVNÍK
BOJOVNÍK
Také tebe čeká chvíle
Kdy se potkáš i s Achyllem
Přijde prohra místo patu
Zblízka poznáš jeho patu
Dosud jistý náhle zbledneš
Na vítězství nedohlédneš
Duše bolí srdce sténá
Sražený jsi na kolena
A přesto
Vztyčíš se a znovu vstaneš
Bojovníka nedostaneš
Publikoval(a):
valachia, 3.7.2024