Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bludičky

Bludičky

Za svitem je tma
a bloudí ten
kdo cesty bludných
hrá

Světlušky
září na cestách
a často vedou do bažin
tam kde zní do zkázy
jako bludičky
šach mat
života
tah
kdo táhne teď
asi chci otálet
na rozmyšlenou si dát
přiložit
správně do svých vah

Věřím intuici
a žít se nezdráhám
bych ochraňovala
svou podstatu žití
mou osobnost
a radost
dobro co znám
co mám
a hledám

Bych chránila rodinu
byť jsme jedno a celek
byť
táta, máma ,syn

V kopretinách je strach
když dobrý skutky
nosí vrach na miskách vah
duše
co žít
neb bludiček cest
je víc než
moudrých gest

Jaký tah
moudrosti na váhy
dát
kolik kapek jedu unesu
bych nezvadla
a rostla
tisíce pravd
tisíce lží
Publikoval(a): kopretina7777, 2.7.2024
Přečteno (17x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 18.10.2024 07:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti