Každá hvězda trochu bolí
Každá hvězda trochu bolí
Anotace: Můj syn je hvězdička má
Hledala jsem
cestu cest
Hledala jsem
hvězdu hvězd
Každá cesta
něco stojí
každá hvězda
trochu bolí
Hvězda
září v realitě
snivě
tajemně
dojemně
nádherně
Publikoval(a):
kopretina7777, 21.6.2024