Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tak už přišlo, co stát se muselo

Tak už přišlo, co stát se muselo

Jak se Vám líbí... Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Pro milovaného člověka, jehož velkou lásku jsem nebyla schopna opětovat...

Tak už přišlo, co stát se muselo
už nebudu Tě líbat na čelo pokaždé, když se setkáme
už nevetknu Ti ruku do dlaně
už nepocítím Tvoji velkou lásku, kterou jsem tak marně (leč nutně) dala v sázku
s Tvými city jsem si pohrála (věř mi, že nebylo to v plánu)
nikdy jsem nechtěla ublížit tak důstojnému pánu...
už jiná si Tvou lásku užívá
jiné boříš hlavu do klína
moc si přeji ať Tvá nová láska
Tě celého obejme, polaská
ať je šťastná a naplněná
ať miluje Tě Tvá nová žena
ať Tě nikdy jak já nezklame
a kdyby snad
zas můžeš dát Ty mě ruku do dlaně
a já vřelým stiskem potvrdím naše přátelství,
které snad s Tvou novou láskou nevyprchá
jen teď chvíli musíme si sbohem dát
až ONA pozná, že má láska k Tobě není nebezpečná
snad sejdeme se všichni spolu
a zahrajem si společně Člověče nezlob se, Rummikub
nebo něco z Monopolů :-)
Publikoval(a): Jak se Vám líbí..., 17.6.2024
Přečteno (58x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Mirastus, valachia

Spodek

Stránka generována 18.10.2024 09:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti