Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zkrvavenou stopou

Zkrvavenou stopou

Holubice
křídla si drtí

Nevzlétají
způsobují si bolest
sami

Za pokání
zkrvavená stopa
plíží se dravě
ulpívá na tváři
pleť chřadne
vadne
od propojených
krvavých slz
dávno prožitých hrůz
Publikoval(a): kopretina7777, 17.6.2024
Přečteno (11x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 01:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti