O LÁSCE
O LÁSCE
Jedno bere druhé dává
Komu se to nepozdává
Do rukou ať vezme zbraň
Srdce muže nebo ženy
Kohoutek je natažený
Klidně vystřel bez zábran
Na lásku
Jedno bere druhé dává
Zbůhdarma však nerozdává
Proto zvaž své kroky
Vždyť
Je jako ta kometa
Co se mihne odlétá
A pak trvá roky
Než se vrátí zpět
K tobě...
Publikoval(a):
valachia, 15.6.2024