Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na loďce

Na loďce

Své vztahy
nepouštím
když už lásce dány byli
v dobrém i zlém
se klikatily
cesty ven nevedou
věř tomu
mám ráda i souznění květin a stromů
ty mám v srdci ač uschly

I v rozbořeném moři ocitám se
s Tebou pluji
a když opustíš
S Tebou na loďce žiji
ve vlnkách se pohupuji
a dál žiji
na loďce vzpomínkový

Ne já neopouštím
i když už mlýny
v sekundách drtí

V dobrém i zlém
v rozbořeném moři
ale lásce
vztahy sou těžký

Srandu s Tebou ráda mám
i smutný s Tebou prožívám

A pak když odejdeš
nezapomínám
Publikoval(a): kopretina7777, 15.6.2024
Přečteno (7x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 01:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti