KOŘIST
KOŘIST
Tlapky s drápky malé prsty
Bodlinky namísto srsti
Jablíčka ti v noci krade
Pod stromem tam na zahradě
Od přírody je to dané
Deštěm větrem popadané
Dočinění máš co s ježkem
Ukrývá se pod přístřeškem
Bradu k sobě s koleny
Až do jara schoulený
V klubíčku a v listí
Spící na kořisti
Publikoval(a):
valachia, 10.6.2024