Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Upírka asi

Upírka asi

kopretina7777 Básně » Sci-fi, fantasy

Anotace: Měla jsem málo železa tak tato scifi báseň....

Asi
jsem železa
málo měla
asi
jsem upírka
sto let stará
asi
po nocích krve ujídám
teď železa jím
a nejsem světa klam

Železo mám a krve nepiju
já to sama přežiju
achhh ...piju krve
do sytosti
ne to je k pláči
jsou to už jen
holé kosti
Publikoval(a): kopretina7777, 9.6.2024
Přečteno (8x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 15:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 30 stránek.
roboti