Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

SPONA

SPONA

Za dveřmi jak za oponou
Svléknu z tebe lásko šat
Sepnuté máš vlasy sponou
Sbíhají se odevšad

Do jednoho místa
K sobě dozajista

Za dveřmi jak za oponou
Poradím si i s tou sponou

A pak

K zvýraznění ženské krásy
Rozprostřu ty rudé vlasy
Na tvá nahá ramena...
Publikoval(a): valachia, 8.6.2024
Přečteno (11x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti