Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Laň s kolouškem

Laň s kolouškem

Dnes na louce
stojím
v nadějích laskavých
i hrůzách
co mě trhávali
jak dravá zvěř

Kopretina
ožívá a ději
přihrává
neb listy okvětní
žijí a píší znovuzrození

V trávě laň s kolouškem
tak ať je jim osud přán

A svět je krásný
v bohatství lásky
lepšího zdraví
souznění duší
co obcházeli
mého života
neb byl v dáli a oni s ním

Źiji blízko svého srdce
cítím se dobře
jen moc unaveně

Srovnává se
moje duše
díky dítěti
co nás blízké
propojuje
a ten kdo miluje mé dítě
miluje i mě
Publikoval(a): kopretina7777, 6.6.2024
Přečteno (7x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti