Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ráno

Ráno

kopretina7777 Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: Věnováno, rodičům, Petrovi, a rodině

Vy co stojíte při mě
dramaticky
dinamicky
nádherně

Ve zlých chvílích
jste mé srdce
jako by jste mi křídla dali

To co bylo temnotě
dáno
tak krásné ráno
nový den začíná

A to co bylo k temnotě dáno
svítí
tak krásné ráno

Ráno nových začátků
Publikoval(a): kopretina7777, 5.6.2024
Přečteno (5x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 02:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti