Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ŠUSTĚNÍ FOTEK

ŠUSTĚNÍ FOTEK

moje šustění fotek
ztrácí svou černobílou plachost
zakrytou hněvem a ledem v hloubkové tónině
a tak jsem utek a schovával před sebou
to skutečně jediné

své vdechnutí nechám se vpít jako kaňku do vzpomínek
kde v pozadí vypluje barevný snímek
na zápraží rodinných alb

doprovodím pohyby i projevy z projekcí
procházkou do parku ve znamení vřelosti
jako když v hnízdě žiju to klidné
bez pochybností

v názorech a vzdorech oslnil nahrubo svou touhu se vzdát
ale nebylo komu a tak šel spát
Publikoval(a): Martin Havlíček, 5.6.2024
Přečteno (30x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Lugilla, Klarineb, Mirastus

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 03:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti