Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Proč tě nemůžu přestat mít rád.

Proč tě nemůžu přestat mít rád.

Jezura777 Básně » o Lásce

Anotace: Život asociálního teenagera je prostě těžký a ventilovat to nějak je důležité jak pro psychycké, tak pro fyzické zdraví.

Proč moje mysl pořád touží po té tvé,
i přesto, že už jsem našel vědomí jiné,
nášel jsem si někoho, kdo mě chápe
a ona se po mně doslova sápe.

Tak proč stále přemýšlím nad tím jaké by bylo,
milovat tebe a tvoje tělo,
i když přinesla si mi jenom pocit samoty,
tak proč pořád zvažuju tvoje hodnoty.

Proč radši bych ocenil přítomnost tvojí než její,
jaktože ještě pořád tyhle city existují?
Proč ve snech si ty a v reálu ona?
Já ji miluji, co když se o tom dozví, co udělá?

Proč tak zamotala si mi hlavu?
Proč ještě pořád uchovávám tvoji předtavu?
Třeba je ona špatná, je to to o co tu jde?
Že bych si myslel, že je špatná mi, ale nepřijde.

Ano, pravda je, že bydlí daleko,
ale za to jsem z ní úplně na měkko,
ano má jeden docela velký problém
a ten problém bude problém v dobrém i špatném.

Takový nepříjemný problém to je,
a to takoví, že pokud ji opustím, tak se nejspíš zabije.
Publikoval(a): Jezura777, 5.6.2024
Přečteno (27x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 06:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti