Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mezi námi moře

Mezi námi moře

James Libustka Básně » o Lásce

Anotace: .............

čas rozlil
mezi námi
moře
to mohlo
by se zdát

avšak srdce
neustále
touží
na druhý břeh
přeplavat

každý dnes
už jinde bývá
a v noci
jinde
skládá hlavu

ale mysl
stále
klidu nemá
a hledá
cestu
do přístavu

tak den
co den
proud minulosti
vzpomínky nám
s sebou nese

a proti tomu
proudu
oba
vyplouti vstříc
bojíme se

tak den
co den
je vody více
a méně zbývá
pevné země

snad jednou
znovu doplujeme
já k tobě
a ty
ke mně
Publikoval(a): James Libustka, 3.6.2024
Přečteno (44x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Klarineb, Mirastus, Lugilla, valachia

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 06:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti